Muhammed Ali'nin kızından müjdeli haber!

Boks dünyasının efsane ismi Muhammed Ali'nin kızı, zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılan babasının hızlı bir şekilde iyileştiğini bildirdi.

NTV Spor 23.12.2014 - 21:45
Muhammed Ali'nin kızından müjdeli haber!
ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı Louisville kentinde cumartesi günü hastaneye kaldırılan 72 yaşındaki Amerikalı efsanevi boksör Muhammed Ali'nin kızı Rasheda Ali Walsh, babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti.
     
Rasheda Ali Walsh, TMZ'ye yaptığı açıklamada babasının durumunun hastaneye yattığı günkünden çok daha iyi olduğunu bildirerek, ''Babam çok güçlü bir adam'' ifadesine yer verdi.
     
Babasının hastaneye kaldırılmasının ardından birçok kişinin kendilerini aradığını belirten Rasheda Ali Walsh, ''Babam çok dirençli ve hepimiz çok minnettarız'' değerlendirmesini yaptı.
     
Muhammed Ali'nin basın sözcüsü Bob Gunnell'ün daha önceki açıklamasında da 72 yaşındaki efsanevi sporcunun durumunun iyi olduğu belirtilmişti.
     
Ali, son olarak eylül ayında Louisville'de gerçekleştirilen 'Muhammed Ali İnsanlık Ödülleri''nde halkın karşısına çıkmıştı.
     
17 Ocak 1942 yılında doğan Muhammed Ali, 1964 yılında Cassius Marcellus Clay Jr. adını değiştirerek Müslüman oldu. Kariyerini 1981 yılında sonlandıran Ali, 1984 yılında Parkinson hastalığına yakalanmıştı. Amerikan spor tarihinin önemli isimleri arasında bulunan Ali'nin 3 kez dünya ağır siklet boks şampiyonluğu bulunuyor.
     
Yüzyılın en önemli sporcuları arasında gösterilen Ali, Sports Illustrated dergisi tarafından "Yüzyılın Sporcusu" ve BBC tarafından da "Yüzyılın Sporcu Karakteri" olarak seçilmişti.

Sayfa Yükleniyor...