"Balotelli'yle yaşadıklarım kitap olur"

Chelseea Menajeri Jose Mourinho, Mario Balotelli ile yaşadığı ilginç bir anı paylaştı.

NTV Spor 24.12.2014 - 18:00
"Balotelli'yle yaşadıklarım kitap olur"

İngilltere'de yılbaşı için bir televizyon programına röportaj veren Mourinho komik olaylarla ilgili olarak Mario Balotelli ile yaşadığı olayı anlattı. Portekizli teknik adam Inter'de görev yaptığı sırada Balotelli ile arasında geçen olayı paylaşırken; "Ona toplantı için randevu verdim, o Formula 1 izlemeye gitti" diye konuştu.

Bu sezon Liverpool'da bekleneni veremeyen Balotelli'yle Inter'de 2008-2010 tarihleri arasında birlikte çalışan Mourinho, oyuncunun tahmin edilemez davranışlarda bulunduğunu kaydetti. Portekizli teknik adam onunla ilgili yaşadıklarından bir kitap yazabileceğini vurgularken, "Komik ve iyi bir kitap olabilir" dedi.

Balotelli'den iyi birisi olarak bahseden Mourinho, "Benim zamanımda tecrübeli oyuncuların desteğine ihtiyacı vardı. Çünkü deneyimli oyuncular ve menajerlerle öğrenmeye dayalı olmayan bir ilişki iyi değil"  derken, "Balotelli'yle ilgili komik sorunlarım oldu. Saat 2'de odama gel toplantı var dedim. Gelmedi, aradığımda da Formula 1 izlemeye gitmişti. Bana, -Seninle odanda her gün konuşabilirim; ancak Formula 1 senede 1 kez yapılıyor- dedi. Komik bir durum. Bir kaç gün buna güldüm" ifadelerini kullandı. 

Sayfa Yükleniyor...