"Mücadeleyi bırakmadık"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, iyi başlayamadıkları Darüşşafaka Doğuş maçını sonuna kadar mücadele edip kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 24.12.2014 - 21:21
"Mücadeleyi bırakmadık"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 6 günde 3 maç oynadıklarını belirterek, "Maça çok kötü başladık ve konsantre olmakta çok zorlandık. Ancak ilk periyodun sonuna doğru dengeyi yakaladık ve maçın sonuna kadar mücadeleyi her top için bırakmadık" dedi.
     
Kısa oyuncularının çok iyi oynadığını anlatan tecrübeli teknik adam, "Uzun oyuncularımızla dengeli oynayamadık. Nedeni sakatlıktan çıkan Krstic'in bu seviyedeki maça fiziksel olarak hazır olmamasıydı. Buna rağmen takımım mental olarak çok büyük direnç gösterdi ve son 10 saniyesine geride girdiğimiz maçı kazanmasını bildi. Bu bizim için daha önemli" diye konuştu.

MAHMUTİ: HAKEMLER FAULÜ ÇALMALIYDI     
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise iyi oynadıklarını ancak son topta hakemlerin kendilerine yapılan faulü vermediğini vurguladı.
     
Anadolu Efes'i tebrik eden Mahmuti, "Bir çift söz hakemlere söylemek istiyorum. Son topta onların faul yapmak istediği ve faul yaptıkları yerde, o faulü çalmıyorlarsa o zaman söylenecek bir şey yok. Maçın kader anında o faulü çalmaları gerekiyordu. Onun için oradalar. Bu faulü çalmadıkları için maç bu noktaya geldi. Bugün hak ettiğimiz bir galibiyetti. Daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu, Anadolu Efes'in galibiyetine gölge düşürmek için değil sadece biraz saygı bekliyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...