"Torres'ten en iyi verimi almaya çalışacağız"

Atletico Madrid teknik heyeti, Fernando Torres'i 2. yarı planlarına şimdiden dahil etti. Yardımcı antrenör German Burgos, Torres'e eski formunu yakalaması için yardımcı olmaya çalışacaklarını ama kesinlikle formanın garanti olmadığını söyledi.

NTV Spor 27.12.2014 - 22:36
"Torres'ten en iyi verimi almaya çalışacağız"

Chelsea yönetimi, Fernando Torres'in bonservisinin, 5 Ocak'tan itibaren Milan'a geçeceğini açıkladı. Son anda bir aksilik olmazsa, milano ekibi, Torres'i eski kulübü Atletico Madrid'e kiralayacak.

Teknik Direktör Diego Simeone'nin yardımcısı German Burgos, transferin resmileşmek üzere olduğunu söyledi. 30 yaşındaki oyuncunun, La Liga'nın 2. yarısı için, kadrolarına önemli bir takviye olacağını vurgulayan Burgos, Torres'e eski formunu yakalaması için yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

Burgos bununla birlikte, Torres'e sürekli ilk 11'de forma şansı beklememesi gerektiği mesajını verdi. Kadrolarında Mandzukic, Griezmann gibi oyuncular bulunduğunu hatırlatan Burgos; "Torres'den en iyi verimi almaya çalışacağız. Ancak kendisi nasıl bir takıma geldiğini biliyor" dedi.

Torres'i, 1.5 yıllığına kiralama konusunda kulübü Chelsea ve halen formasını giydiği Milan ile anlaşan Atletico Madrid yönetimi, karşılığında, çok az forma şansı bulan Alessio Cerci'yi Milano'ya gönderecek.

Chelsea'de büyük hayal kırıklığı yaratan Torres, kiralık olarak gittiği Milan'da da 10 maçta forma şansı bulmuş ve sadece 1 gol atmıştı. Atletico Madrid formasını henüz 17 yaşındayken giyen Torres, kısa sürede dünya futbolunun en önemli yıldızları arasına girmişti.

Atletico'da, şu andaki teknik direktör Diego Simeone ile de birlikte top koşturan Torres, 2007 yılında Liverpool'a transfer olmuş; daha sonra Premier Lig rekoru ile chelsea'nin yolunu tutmuştu.

Sayfa Yükleniyor...