Obradovic Zizis’i doğruladı!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, adı Fenerbahçe Ülker ile anılan ancak henüz resmi olarak açıklanmayan Yunan oyuncu Nikos Zizis'in transferini doğruladı.

NTV Spor 28.12.2014 - 22:57
Obradovic Zizis’i doğruladı!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşılaşmasının ardından Yunan oyuncu Nikos Zizis'in transferini doğruladı.
     
Rusya'nın Unics Kazan takımında forma giyen oyuncunun transferiyle ilgili olarak tecrübeli çalıştırıcı, "Son 2-3 gün içinde gelişen bir olay. Çok iyi bir fırsat oldu ve değerlendirme kararı verdik. Oyun kurucu pozisyonunda, özellikle THY Euroleague Top 16 turunda bize çok önemli bir destek vereceğine inanıyoruz" dedi.

Obradovic, Anadolu Efes'e mağlup oldukları karşılaşmanın ilk periyodundaki kötü oyunlarına dikkati çekerek, "Maça çok kötü başladık. İlk 5 dakikada skorun 16-0 olması inanılmaz bir şey. Kesinlikle maçın içinde değildik. Bunun sebebini anlamak çok zor" ifadelerini kullandı.
     
Anadolu Efes'in kendilerine karşı ciddi bir savunma yapacağını bildiklerini ve buna da hazırlandıklarını aktaran Sırp teknik adam, "Ancak maç içinde buna çözüm bulamadık. Molalarda toparlamaya çalıştık ve ikinci yarıda da skoru başa baş hale getirdik. İlk çeyrekte yaptığımız hataları, üçüncü çeyrekte tekrarlamaya başladık. Rakibin sana hiç kolay sayı vermemesini izlemek çok zor. Her savunmadan skorla dönüyorlar ve sen hala geridesin. Motivasyon ve konsantrasyon olmayınca, faul atışlarını da kullanamayınca böyle oluyor. Anadolu Efes'le yarışacak seviyede bile değildik. Yarın da bunun üzerine konuşacağız" dedi.
     
Sarı-lacivertli oyuncu Nemanja Bjelica da "Maça çok kötü başladık. İkinci yarıda biraz toparlandık ama Anadolu Efes çok hazırdı. Bir şekilde dönmeye çalıştık ancak çok fazla hata yaptık. Sonuçta da böyle bir skor çıktı" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...