Derbi hazırlığı başlıyor!

Ligde ilk yarının son haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gözler derbiye çevrildi. Sarı kırmızılı takım, izinli geçirdiği hafta sonunun ardından Beşiktaş derbisi hazırlıklarına başlıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş karşısına tam kadro çıkmayı planlıyor.

NTV Spor 29.12.2014 - 12:38
Derbi hazırlığı başlıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gözler derbiye çevrildi. Sarı-kırmızılılar'da sakatlıkları bulunan Sneijder ve Chedjou, pazar gününe yetiştirelecek.
 
Gençlerbirliği maçında sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Sneijder ve Chedjou'nun tedavileri sürerken, iki oyuncunun da Beşiktaş mücadelesinde takımdaki yerlerini alması bekleniyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iki önemli oyuncusunu kritik maçta sahada görmek istiyor. Ayrıca Gençlerbirliği karşılaşmasında cezalı olduğu için oynayamayan Melo da Olimpiyat Stadı'ndaki derbide ilk 11'deki yerini alacak.

Hamza Hamzaoğlu'nu sevindiren bir başka konu da kart ceza sınırında bulunan oyuncuların Ankara'da kart görmemeleri oldu. Burak, Selçuk ve Semih Gençlerbirliği önünde kart görmeyince derbide cezalı duruma düşmedi. Yedek kalan Yekta da kart sınırındaki oyuncular arasındaydı.

Derbiye tam kadro çıkmak isteyen Hamzaoğlu, göreve geldiği günden beri kafasında oluşturduğu oyun şablonunu bozmayı düşünmüyor. Genç teknik adam, yapılacak taktik antrenmanlarda Beşiktaş derbisi 11'ini belirleyecek.

Sayfa Yükleniyor...