Galatasaray'ın konuğu Zalgiris Kaunas!

Galatasaray Liv Hospital, THY Euroleague Top 16 turu E Grubu ilk hafta maçında yarın sahasında Litvanya'nın Zalgiris Kaunas ekibini konuk edecek. Sarı kırmızılı ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV3'ten naklen yayınlanacak.

NTV Spor 29.12.2014 - 14:17
Galatasaray'ın konuğu Zalgiris Kaunas!

THY Euroleague D Grubu'ndaki son maçında Olimpiakos'u 79-74 yenerek Top 16'ya adını son anda yazdıran Galatasaray Liv Hospital, Top 16'da E Grubu'nda Barcelona, Real Madrid, Panathinaikos, Maccabi Electra, Kızılyıldız, Alba Berlin ve Zalgiris Kaunas'la oynayacak.

E Grubu'ndaki ilk maçında Zalgiris Kaunas'la kozlarını paylaşacak Galatasaray Liv Hospital, Litvanya ekibini yenerek Top 16'ya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Euroleague ilk tur aşamasında A Grubu'nda Anadolu Efes ile karşılaşan Zalgiris Kaunas, İstanbul'da oynadığı maçı 65-62 yenmiş, evindeki karşılaşmayı 66-57 kaybetmişti. Kadrosunda eski Galatasaraylı Darius Songaila'yı da bulunduran Litvanya temsilcisi, ilk turda deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 4 oyuncu kaybeden sarı kırmızılılar, kadrosunu Maccabi Electra'dan Aleks Maric ve Uşak Sportif'dan Justin Carter ile güçlendirdi. Maric ve Carter, Zalgiris maçında sahadaki yerini alacak.

Galatasaray Liv Hospital'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak mücadele saat 20.00'den itibaren Lig TV3'ten canlı yayınlanacak.

Sayfa Yükleniyor...