Pellegri'niden Messi yorumu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Şilili teknik direktörü Manuel Pellegrini, transfer dönemlerinde adlarının Messi gibi yıldız oyuncularla anılmasının normal olduğunu söyledi.

NTV Spor 14.01.2015 - 12:04
Pellegri'niden Messi yorumu

İspanya basınına konuşan Pellegrini, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile ilgilendiği iddia edilen Manchester City'nin transfer politikası hakkında değerlendirmede bulundu.

Manchester City'nin herhangi bir transferi gerçekleştirebilecek mali yapıya sahip olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Transfer dönemlerinde Messi gibi en iyi oyuncularla adımızın anılması normal bir durum. Yıldız oyuncuları kadrosuna katabilecek güce sahip olduğumuz bir gerçek. İngiltere'de birçok takımın iyi oyuncuları transfer edebilecek imkanı var ancak İspanya'da Valencia'yı da katarsak sadece 4 kulüp bu güce sahip" ifadelerini kullandı.

Barcelona Kulübü'nde yaşandığı savunulan krize de değinen Pellegrini, "Real Madrid ne kadar iyi durumdaysa Barcelona'daki kriz o derece büyüktür. Takımların performanslarına göre değişen periyodik bir durum olarak nitelendirilebilir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...