Lazio - Juventus maçı ne zaman, şifresiz mi, saat kaçta? İtalya Kupası yarı final maçı hangi kanalda?

İtalya Kupası'nda yarı final heyecanı rövanş karşılaşmaları ile devam ediyor. Serie A’da şampiyon İnter olurken gözler kupa sahibine çevrildi. A Milli Takım’ın genç oyuncusu Kenan Yıldız’ın forma giydiği Juventus, ilk maçta rakibini 2-0 mağlup etmişti. Lazio - Juventus maçının şifresiz olarak ekranlara geleceği kanal belli oldu. Juventus’ta kritik mücadele öncesinde herhangi bir sakat veya cezalı isim bulunmuyor. Peki Lazio - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta? Lazio - Juventus maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 23.04.2024 - 12:50
Lazio - Juventus maçı ne zaman, şifresiz mi, saat kaçta? İtalya Kupası yarı final maçı hangi kanalda?

Lazio ve Juventus, İtalya Kupası yarı finalinde kozlarını paylaşıyor. Siyah-beyazlılar, ilk mücadeleyi Chiesa ve Vlahovic’in attığı gollerle 2-0 kazanmıştı. Rövanş mücadelesi öncesinde avantajı elinde bulunduran Juventus deplasmanda kazanarak adını finale yazdırmak istiyor. İtalya Kupası’nı kazanan takım Avrupa Kupası’na katılacak. İgor Tudor yönetimindeki Lazio ise taraftarının önünde Juventus’u mağlup ederek tur atlamayı hedefliyor. Lazio - Juventus karşılaşmasının başlangıç saati ise araştırılıyor. Peki Lazio - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Lazio - Juventus maçının detayları….

LAZİO - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN?

Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Lazio - Juventus karşılaşması 23 Nisan Salı günü saat 22.00’de başlayacak.

İtalya Kupası’nda ilk finalistin belli olacağı mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

JUVENTUS İLK MÜCADELEYİ 2-0 KAZANDI

Bu sezon İtalya Ligi’nde performansıyla hayal kırıklığı yaşayan Juventus’ta gözler kupaya çevrildi.

Serie A’da 3. sırada yer alan ve iddiası olmayan siyah-beyazlılar, İnter ve Milan’ın elendiği İtalya Kupası’nı kaldırmak istiyor.

Juventus’ta kritik mücadele öncesinde cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

LAZİO’DA HEDEF AVRUPA KUPASI

Sezonu Avrupa Kupası hedefiyle açan Lazio ise kupayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeyi hedefliyor. Ligde 7. sırada bulunan mavi-beyazlılar, yıldız forvet Ciro Immobile sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...