"Hakemlere karşı da mücadele ettik"

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda CSKA Moskova karşısında kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini, mağlup olmalarındaki en önemli faktörlerden birinin de hakemlerin yönetim biçimi olduğunu söyledi. Özerhun, "Hakemler dünkü yönetimleri ile utanç duymalıdırlar" dedi.

NTV Spor 16.01.2015 - 12:13
"Hakemlere karşı da mücadele ettik"
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, lacivert-beyazlı kulübün sitesinde yer alan açıklamasında, CSKA Moskova maçının hakemlerine tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:
     
"Kazanabileceğimiz bir maçı ne yazık ki kaybettik. Dün akşam sahada sadece son derece güçlü bir kadrosu olan CSKA Moskova'ya değil, aynı zamanda hakemlere karşı da mücadele etmek zorunda kaldık. Bu hakemler dünkü yönetimleri ile utanç duymalıdırlar. Avrupa Ligi de böyle hakemlere sahip olduğu için utanç duymalı. Bu durum THY Avrupa Ligi organizasyonunun da zarar görmesine neden oluyor. Hakemler, neden olduğunu anlayamadığım bir biçimde basketbol başkenti ilan ettikleri yerlerde katiyen çalamayacakları düdükleri İstanbul'da çaldılar."
     
Hakemlerin kendilerine saygı duymadığını da savunan Özerhun, "Bunların bize saygı duymasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Kaybetmemizde çok önemli bir faktör maçın yönetilme biçimiydi. Bu hakem üçlüsünü eminim ki, bir süre Avrupa Ligi maçlarında göremeyeceğiz, umarım İstanbul'da bir daha hiç görmeyiz. Maçın son ve en önemli bölümünde çalınan teknik faulü çalacak bir THY Avrupa Ligi hakemi daha görmedim ve göreceğime de inanmıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
     
Engin Özerhun, CSKA Moskova karşısında aldıkları sonuca karşın mücadeleyi bırakmayacaklarını ve hedeflerine ulaşmak için savaşmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...