Birkan Batuk takımla çalıştı

Türkiye Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren ve THY Avrupa Ligi'nde top 16 turunda gruptan çıkmayı hedefleyen Anadolu Efes'te sakat oyuncular takıma katılıyor. Kristic'in sakatlığını atlatıp form tutmaya başlamasının ardından Birkan Batuk da takımla çalışmalara başladı. Cenk Akyol'un ise henüz iyileşmediği kaydedildi.

NTV Spor 19.01.2015 - 15:54
Birkan Batuk takımla çalıştı
Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile oynanan maçta sakatlanan Nenad Kristic'in form tutmaya başlamasının ardından Birkan Batuk da takımla çalışmalara başladı.
     
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Birkan'ın takımla çalışmalara başladığını belirterek, "Yavaş yavaş temposunu bulacak. Ancak henüz oynayacak seviyeye gelmedi" dedi.
     
Özerhun, sakat oyunculardan Cenk Akyol'un ise henüz iyileşmediğini kaydetti.
     
Türkiye Basketbol Ligi All-Star 2015 organizasyonu nedeniyle lige verilen aranın dinlenme açısından iyi fırsat olduğunu ifade eden Özerhun, "Dinlenmek iyi geldi. Bu aranın ardından yoğun maç trafiği bizi bekliyor. THY Avrupa Ligi'nde Nizhny ile yapacağımız karşılaşmanın ardından ligde Royal Halı Gaziantep ile karşı karşıya geleceğiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...