VakıfBank'ın rakibi Piacenza!

VakıfBank, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu beşinci hafta maçında yarın İtalya'nın Piacenza takımını konuk edecek.

NTV Spor 20.01.2015 - 12:43
VakıfBank'ın rakibi Piacenza!

VakıfBank, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu beşinci hafta maçında yarın İtalya'nın Piacenza takımını konuk edecek.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Bu karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak. İlk dört hafta sonunda 9 puan toplayarak E Grubu'nda lider durumda bulunan VakıfBank, rakibi karşısında İtalya'da oynadığı ilk maçı 3-0 kazandı.

Grubun diğer maçında ise Cannes, evinde Partizan Vizura ile karşılaşacak. Beşinci maçlar öncesi grupta Cannes 7 puanla ikinci sırada yer alırken, Piacenza aynı puanla üçüncü, galibiyeti bulunmayan Sırp temsilcisi Partizan Vizuro ise bir puanla dördüncü sırada bulunuyor.

GUIDETTI: GARANTİLEMEK İSTİYORUZ
VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Şampiyonlar Ligi'nde hem liderliklerini sürdürmek hem de son maç öncesi gruptan çıkmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Piacenza maçının kendileri için önemli olduğunun altını çizen İtalyan teknik adam Guidetti, "Cannes deplasmanında oynadığımız gibi mücadele edersek kazanacağımızı düşünüyorum. Evimizde taraftarımız da her zamanki gibi güzel bir voleybol atmosferi yaratacaktır" diye konuştu.

VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Robin de Kruijf ise "İtalya'da rakibimizi yenmeyi başarmıştık. Ancak Piacenza'nın o maçta eksikleri bulunuyordu. Sanırım İstanbul'a tam kadro gelecekler. Deplasmandaki maçtan daha zor geçeceğini düşünüyorum. Daha konsantre ve agresif olmalıyız. Eski takımıma karşı oynamak benim için özel olacak. İtalya'daki maçta evimde hissettim, şimdi ise onları en iyi şekilde ağırlamak isterim" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...