Arı bile Federer'i durduramadı!

Avustralya Açık, 2. tur maçında İtalyan Simone Bolelli'yi 1-0 geri düştüğü maçta 3-1 yenen Roger Federer, 3. tura çıktı. 17 Grand Slam şampiyonu apoletli İsviçreli raket, bir ara kenara gelirken, elini arının ısırmış olabileceğini açıkladı.

NTV Spor 21.01.2015 - 12:18
Arı bile Federer'i durduramadı!

2004, 2006, 2007 ve 2010 şampiyonu 2 numaralı seribaşı Roger Federer, ilk sette dünya 48 numarası Simone Bolelli'ye diş geçiremezken, İtalyan tenisçi seti 6-3 önde tamamladı. Sonraki setlerde kendine gelen Federer, kullandığı servislerde de hata yapmadı ve rakibini 6-3 6-2 6-2'lik setlerde geçti ve 3. tura çıktı.

Maç sırasında elinde acı hisseden Federer kenara gelip tedavi olurken, elini bir arının ısırmış olabileceğini söyledi. İsviçreli tenisçi maç sonu beklenmeyen olayla ilgili, "Sağ elimde birden acı hissettim. Ne olduğunu bilmiyorum ama su toplama olayı gibi görünmüyordu. Garip bir acıydı. Elim birden hissizleşti ve şişti. Garip bir şeydi. Bir arı ısırığı gibi bir şeydi" dedi.

Tedavi sırasında ise turnuvanın iki numaralı seribaşı yanına kadar gelen kameramana tepki gösterdi. İsviçreli sporcu elinin tedavisi sırasında yanına sokulan kameramana, "Bu kadar yakına gelmen şart mı?" dişe çıkıştı.

Roger Federer, 3. turda bir başka İtalyan tenisçi Andreas Seppi ile mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...