Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı canlı yayın bilgisi 2024: Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (İlk 11)

Milli aranın sona ermesiyle birlikte önümüzdeki hafta ligler başlıyor. Beşiktaş, Süper Lig öncesinde Fatih Karagümrük takımıyla karşı karşıya geliyor. Fernando Santos yönetimindeki siyah-beyazlılar, ilk hazırlık karşılaşmasında rakibini 5-1 mağlup etmişti. Milli aranın ardından Beşiktaş, ilk resmi karşılaşmasını Başakşehir karşısında oynayacak. Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçının detayları belli oldu. Futbolseverler ise mücadelenin ekranlara geleceği kanalı merak ediyor. Peki Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 28.03.2024 - 13:06
Son Güncelleme: 28.03.2024 - 15:03
Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı canlı yayın bilgisi 2024: Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (İlk 11)

Beşiktaş hazırlık karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile karşılayacak. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan siyah-beyazlılar ligin kalan 8 haftasında puan kaybı yaşamak istemiyor. Beşiktaş’ın konuk edeceği Fatih Karagümrük ise ligde düşme hattında bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar, ligde oynadığı 30 karşılaşmada 30 puan topladı ve 18. sırada yer alıyor. Beşiktaş ise Trabzonspor ile puan farkını kapatarak sezonu ilk üç sıra içerisinde tamamlamayı hedefliyor. Peki Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta?

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş, Avrupa’da liglere verilen arayı Karagümrük ile oynayarak değerlendirecek. Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı 28 Şubat Perşembe günü maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadelenin Beşiktaş’ın YouTube hesabından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’TA GÖZLER BAŞAKŞEHİR MAÇINDA

Beşiktaş, milli maç arasının ardından Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Başakşehir takımıyla karşı karşıya gelecek.

Başakşehir’in Beşiktaş’ı konuk edeceği karşılaşma 4 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak.

KARAGÜMRÜK SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK

İstanbul ekibi bu sezon ligde topladığı 30 puanla düşme hattında bulunuyor. Puan sıralamasında daha yukarıları hedefleyen Karagümrük, Sivasspor karşısında kazanarak üç puana ulaşmak istiyor.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Onur, Necip, Omar, Masuaku, Amartey, Gedson, Ghezzal, Muleka, Cenk Aboubakar

Sayfa Yükleniyor...