Rüyalar tiyatrosunu fareler bastı!

Dünya devi Manchester United, hijyen konusunda sınıfta kaldı. "Rüyalar tiyatrosu" olarak nitelendirilen Old Trafford'un zemininde görülen fareler nedeniyle yeni bir çalışma başlattığı ortaya çıktı.

NTV Spor 21.01.2015 - 17:51
Rüyalar tiyatrosunu fareler bastı!

İngiliz takımlarının hijyen raporu medyaya yansıdı. Premier Ligi takımlarından bazılarının sahalarında eksiklikler olduğu ortaya çıkarken, Manchester United'ın "Rüyalar tiyatrosu" olarak adlandırılan sahasındaki fare sorunu bir kez daha başına dert açtı.

Hijyen raporunda sahalara 5 üzerinden puan verilirken, Manchester United'ın sahaya giren ve tribünlerin altındaki fareler nedeniyle 4 puanda kaldığı belirtildi. Old Trafford'un kuzey ve güney tribünlerinin altında farelerin yuvalandığı bildirilirken; 2006, 2010 ve 2012 yıllarındaki çeşitli maçlarda sahaya giren farelerin görüntüleri de haberlerde kullanıldı.

İngiltere Premier Ligi hijyen araştırmasında da bazı takımların sahalarında eksiklikler görülürken; Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City gibi takımların sahaları 5 üzerinden 5 puan aldı.

Sayfa Yükleniyor...