Mayo Türkiye'ye alınmadı!

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, "Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından tatil için ülkesine giden oyuncumuz Josh Mayo, dönüşünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin koymuş olduğu yasak nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamamıştır" dedi.

NTV Spor 21.01.2015 - 20:58
Mayo Türkiye'ye alınmadı!

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün Basın Sözcüsü Tunahan Turhan yaptığı yazılı açıklamada, forma giydiği 15 maçta performansını beğendikleri Mayo ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Açıklamada, "Takımımızın ABD'li oyuncusu Josh Mayo ile kulübümüz arasındaki sözleşme tarafımızdan feshedilmiştir. Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından tatil için ülkesine giden oyuncumuz Mayo, dönüşünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin koymuş olduğu yasak nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamamıştır. Gelecek sezon için kendisi ile çalışmak istediğimiz halde oyuncumuzun yaşadığı bu durum yüzünden, kulübümüz hukuki ve yasal haklarını kullanarak kendisinin sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Mayo'nun kulübümüzden herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır. Kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı Mayo'ya teşekkür eder, kariyerinde kendisine başarılar dileriz" denildi.

Öte yandan, Başantrenör Aziz Bekir ile transfer komitesinin, Mayo'dan boşalan oyun kurucu pozisyonu için transfer çalışmalarına başladıkları belirtildi.


Sayfa Yükleniyor...