Manisaspor'dan ortaya takviye!

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, bir süredir denediği Özbek orta saha oyuncusu Asror Gafurov ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 21.01.2015 - 21:06
Manisaspor'dan ortaya takviye!

Manisa 19 Mayıs Stadı Kulüp Yönetim Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Abdullah Mergen, teknik direktör Taner Taşkın'ın olumlu raporunun ardından Asror Gafurov ile sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Gafurov'un yeteneği ve çalışkanlığıyla kendisini ispatladığını kaydeden Mergen, "Gafurov'u Manisaspor'un geleceğine yaptığımız yatırımlardan birisi olarak görüyoruz. Kendisi Özbek vatandaşı olduğu için yabancı statüsünde de oynamayacak. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum"

Gafurov ise Manisaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için büyük mutlululuk yaşadığını belirterek, "Başkanımız Abdullah Mergen ve teknik direktörümüz Taner Taşkın'a bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmamak için daha da çok çalışacağım" dedi.

20 yaşındaki Asror Gafurov, Özbekistan Ligi takımlarından Pakhtakor'un alt yapı takımlarında forma giydi. Asror, 2011'den bu yana forma giydiği 49 maçta, 6 gol atarken, 13 de asist yaptı.

Sayfa Yükleniyor...