"EuroCup'taki en iyi maçımızdı"

Banvit Başantrenörü Zoran Lukic, ULEB Avrupa Kupası'nda, İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria takımını 80-70 yendikleri müsabakasının bugüne kadar kupada oynadıkları en iyi maç olduğunu söyledi.

NTV Spor 21.01.2015 - 23:15
"EuroCup'taki en iyi maçımızdı"

Banvit Başantrenörü Zoran Lukic, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müsabakanın genelinde kontrolü ellerinde tuttuklarını dile getirdi.

Başantrenör Lukic, "Son 30 saniye skorun verdiği rehavetle bazı hatalar yaptık. Bu süre içerisinde 5 sayı kaybettik. Gran Canaria'nın burada ilk yenilgisini alması bizim için çok önemlidir. Bandırma'da, Avrupa Kupası'nda bu güne kadar yenilmemiş takımı yendik. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum" dedi.

HERBALİFE GRAN CANARİA CEPHESİ
Herblife Gran Canaria Başantrenörü Aito Garcia Reneses ise mücadeleye Banvit kadar istekli başlayamadıklarını belirtti.

İlerleyen dakikalarda kendilerini toplamaya çalıştıklarını ifade eden Reneses, "Müsabakanın başında oyuna kötü başlamamız müsabakayı kaybetmemize neden oldu. Banvit müsabaka boyunca beklemediğimiz şeyler yaptı. Beklemediğimiz şeylerden biri de özellikle Can Maxim Mutaf'ın 3 sayı yüzdesiydi. Kendisi müthiş bir yüzdeyle 3 sayı kullandı" diye konuştu.

Reneses, Banvit'in müsabaka boyunca çok fazla top çalmasına dikkati çekerek, "Bu da müsabakanın sonunda skoru bayağı etkiledi" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...