"Kendimizi sorgulamalıyız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda 4. hafta erteleme maçında 4-1 yenildikleri Beşiktaş maçına ilişkin, "Ben bugün sonuç adına gerçekten üzgünüm. Sonucu önemsediğim kadar, biz Demirspor olarak ikinci yarıya ne derece hazır olduğumuzu da sorgulamamız gerekir diye düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 22.01.2015 - 00:30
"Kendimizi sorgulamalıyız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk 20-25 dakikasında dengeli bir oyun olduğunu, rakibin ikinci yarı oyuna giren Gökhan Töre ve Demba Ba ile oyuna ağırlıklarını koyduklarını belirtti.

Kupada ilk maçta, takımlarında oynayan 9 futbolcunun bir arada daha önce kullanılmadan lig maçından geldiğini, bugünkü maçta ise o maçtaki 9 oyuncuyu da kullandığını aktaran Karaman, "Maalesef şu saha içerisinde bugün görev verdiğim arkadaşlardan en az 6-7 tanesi, yine cumartesi günkü oynayacağımız müsabakada kullanmak durumda kalacağım bir durum var. Tabi ki büyük camialar her türlü şekilde, her ortama, her pozisyona daha hazırlıklı olmalılar. Ben, bugün sonuç adına gerçekten üzgünüm. Sonucu önemsediğim kadar, biz Demirspor olarak ikinci yarıya ne derece hazır olduğumuzu da sorgulamamız gerekir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Tribünleri dolduran taraftarların desteğiyle Adana Demirspor'un bir noktaya geleceğini belirten Karaman, "Şu an itibariyle ikinci yarıya rekabet ortamı içinde hazır mısınız dediğiniz noktada zaten bunun cevabını zannediyorum sizler de vereceksiniz. Elimdeki mevcut oyuncuların göstermiş oldukları özveri kesinlikle takdir noktasında. Onları takdir ediyorum ama bu bir takımsa takım içerisinde rekabetin had safhada olması bizim temennimiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...