"İyi mücadele ettik"

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta erteleme maçında Galatasaray'ı 2-0 yenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

NTV Spor 22.01.2015 - 23:28
"İyi mücadele ettik"

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taşdemir, "Bizim için iyi bir maçtı. Rakibimiz Galatasaray ve Türk Telekom Arena'da oynadık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım iyi mücadele ederek, kazandılar" diye konuştu.

"İSTEKLİ VE ARZULUYDUK"
Taşdemir, futbolun bir mücadele oyunu olduğunu ve oyuncularına da hep bunu aşılamaya çalıştığını aktararak, "Galatasaray'a karşı da oynasanız değişen bir şey olmuyor. İyi mücadele ettiğinizde, girdiğiniz pozisyonları değerlendirebildiğinizde sonuç da geliyor. Bugün istekli ve arzuluyduk. Galatasaray baskılı oynadı ama bizim daha iyi motive olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

YUSUF: TOPA G.SARAY SAHİPTİ AMA...
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Takımı Kaptanı Yusuf Yağmur ise takım arkadaşlarını kutlayarak, "Rakibimiz Galatasaray, gerçekten büyük bir camia. Genel olarak topa Galatasaray sahipti ama biz fazla pozisyon vermedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik. Galibiyet nedeniyle mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...