Mourinho'ya önce tepki!.. Sonra övgü...

İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) büyük takımlar şok yaşadı. City'nin ardından Chelsea'de kupaya erken veda etti. Chelsea, FA Cup tarihinin en dramatik sonuçlardan birinin alındığı maçta Bradford karşısında 2-0 öne geçmesine karşın, 90 dakika sonra sahadan 4-2 yenilgiyle ayrıldı. Maç sonunda ise Mourinho'nun soyunma odasına giderek Bradford'lu oyuncuları tek tek kutladığı ortaya çıktı.

NTV Spor 25.01.2015 - 15:22
Mourinho'ya önce tepki!.. Sonra övgü...

Chelsea karşılaşmada 2-0 öne geçerken, Mavilerin farklı kazanacağı düşüncesi hakim oldu. Ancak Premier Lig'in 2 alt liginde mücadele eden ve 7. sırada bulunan Bradford, tarihi bir geri dönüşle güçlü rakibini 4-2 yendi. Maçın son dakikalarına doğru "Özel biri" lakaplı Jose Mourinho, Bradford menajeri Phil Parkinson'ın elini sıkmak istedi. Ancak Parkinson, Portekizli menajerle tokalaşmadı.

Parkinson, olayı basın toplantısında açıklığa kavuştururken, "Elimi sıkmaya çalıştı; ancak daha bitiş düdüğüne 3.5 dakika vardı. Dünya çapında oyuncuları olan Chelsea'nin bir gol bulması durumunda ikincisini de atabileceğini de biliyorsunuz. Bu yüzden konsantrasyonun düşmemesi için bunu geri çevirdim. Maç sonu ise soyunma odasına geldi ve başarıları için herkesi kutladı. Klas bir hareketti" dedi.

Sayfa Yükleniyor...