"Üzerinde güneş batmayan bir kulüp olduk"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Beşiktaşımız, üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur" dedi. Orman, bu sözleri Avustralya Beşiktaşlılar Derneği’nin gecesinde sarfetti.

NTV Spor 25.01.2015 - 15:44
"Üzerinde güneş batmayan bir kulüp olduk"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaşımız, üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur" dedi.

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği'nin daveti üzerine bu ülkeye giden başkan Orman, dernek ve Beşiktaş Melbourne Futbol Okulu tarafından düzenlenen gecede, Beşiktaşlılar ile bir araya geldi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, geceye Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ile birlikte katılan Orman, yaptığı açıklamada, "Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Avustralya'daki faaliyetlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vodafone Arena inşaatının yoğun bir şekilde devam ettiğini hatırlatan başkan Orman, "İngiliz İmparatorluğu için 'Üzerinde güneş batmayan ülke' sözü gibi, artık Beşiktaşımız da üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, futbol ile basketbol takımlarının Avustralya ve Çin gibi ülkelere de gideceğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş Melbourne Futbol Okulu'nun kuruluşunun 4. yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilen gecede tüm konuklarla yakından ilgilenen Orman, davetliler ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve futbol okulunun şeref defterini imzaladı.

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Melbourne Futbol Okulu'nun sahibi Güngör Yurtseven de Fikret Orman ile Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak'a teşekkür etti. Yurtseven, "Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları, bütün camiamızı çok mutlu ediyor. Ayrıca futbol okullarımızın dünyaya yayılmasını sağlayan Ufuk Pak ve ekibinin büyük gayretlerini de takdir ediyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...