Odegaard'dan mecburi u dönüşü!

Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin transfer etmek için yoğun çaba sarfettiği Martin Odegaard, Real Madrid'i seçerken; 16 yaşındaki oyuncunun Lionel Messi hayranı olduğu ortaya çıktı. Norveçli oyuncunun, sosyal medyadan daha önce Messi'yi öven mesajlar yayınladığı ve Real'in de bu mesajları sildirdiği bildirildi.

NTV Spor 25.01.2015 - 17:11
Odegaard'dan mecburi u dönüşü!

16 yaşında olmasına karşın Real Madrid'den yıllık 2.2 milyon Euro alacak olan Martin Odegaard'ın daha önce Lionel Messi'yi öven mesajlar attığı ortaya çıktı. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Odegaard, Dünya Kupası finalleri sırasında da Messi'yi öven mesajlar attı, kendisine Ronaldo göndermesinde bulunan bir taraftara da dalga geçen mesaj attı. Odegaard ayrıca Liverpool'u beğendiğini dile getiren mesajlar attı.

Ancak Real Madrid'le anlaşmanın tamamlanmasının ardından ise Odegaard u dönüşü yaptı. Genç oyuncu İspanyol devine katılmasıyla ilgili olarak, "İnanılmaz. Dünyanın en iyi takımına katılmaktan onur duyuyorum. Baskı hissetmiyorum; ancak Stromsgodset'in ardından Real Madrid için oynamak çok farklı olacak. Olabildiğince bu rüyadan zevk almak için çalışacağım" açıklamasını yaptı.

Real Madrid de Odegaard'ın geçmişte Lionel Messi lehine yazdığı mesajları sosyal medyadan sildirdi.

Sayfa Yükleniyor...