"İkinci ayrı umut vericiydi"

Çaykur Rizespor forması giyen Sercan Kaya, şiddetle puana ihtiyaç duydukları bir maçı kaybettiklerini belirtti. Sercan, Galatasaray karşısında ikinci yarıda sergiledikleri futbolun gelecek için umut verici olduğunu söyledi.

NTV Spor 25.01.2015 - 21:06
"İkinci ayrı umut vericiydi"
Çaykur Rizespor forması giyen Sercan Kaya, Galatasaray'a deplasmanda 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılılar karşısında ikinci yarıda sergiledikleri futbolun gelecek için umut verici olduğunu belirten Sercan, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kamp döneminden sonra bu tür maçlar biraz daha zor geçiyor. Maça çok kötü başladık. İlk yarının hemen başında gol yedik. İkinci yarıya iyi başladık. Bir pozisyonda gol atsaydım oyunu değiştirebilirdik. İkinci yarıda oynadığımız futbol önümüzdeki maçlar için umut verici. Şiddetle puana ihtiyacımız vardı. Kazanıp rahatlamak istiyorduk. Sakat oyuncularımız da vardı. Bunlar bahane değil. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Bir an önce takımın performansını üst seviyeye çıkarıp alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...