Olcay'dan Ramazan Köse'ye tepki!

Olcay Şahan'dan Ramazan Köse'ye tepki! Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu penaltı tartışmasına değinirken, pozisyon sırasında Gençlerbirliği kalecisi Ramazan'ın söylediklerine tepki gösterdi.

NTV Spor 26.01.2015 - 22:41
Olcay'dan Ramazan Köse'ye tepki!

Olcay pozisyonun net penaltı olduğunu söylerken, Ramazan'ın o esnada söylediklerini eleştirdi. Son dönemde fair play konusunda ön plana çıktıklarını hatırlatan Olcay, "Olmayan bir penaltı istemeyiz. Kırmızı kart haksız oldu mu söylüyoruz. Bence %100 penaltıydı. Rakip kalecinin söyledikleri hiç yakışmadı" dedi.

Ramazan'ın "Böyle bir futbolcu Beşiktaş'a hiç yakışmıyor" dediğini aktaran Olcay Şahan, "Bu çok ayıp. Benim karakterimi, bizim karakterimizi tüm Türkiye biliyor. Yaptığı çok yanlıştı" diye konuştu.

TAKTİK ARİF ERDEM'DEN!
Bu arada olcay Şahan, Gençlerbirliği'ne attığı golün taktiğini, Arif Erdem'den aldığını da açıkladı! Karşılmaşma sonrası Lig TV'ye verdiği röportajda attığı golü yorumlayan yıldız oyuncu, "Antalya'da kamp yaptığımız otelde Arif (Erdem) hoca ile karşılaştık. Taktiği orada o verdi. Önce arkaya sonra ön direğe koşacaksın, top gelir" dedi. Dediğini yaptım, golü attım. Golde onun da payı var" dedi.

Olcay, golün asistini yapan Serdar Kurtuluş'u da överek "Serdar ortayı çok güzel kesti, son haftalarda müthiş performans sergiliyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...