"İyi başlamadık ancak..."

Türkiye Basketbol Ligi'nin 16. hafta maçında Royal Halı Gaziantep'i 77-67 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, maça iyi başlayamadıklarını ancak ilk periyottan sonra oyunun kontrolünü ellerine geçirdiklerini söyledi.

NTV Spor 26.01.2015 - 23:07
"İyi başlamadık ancak..."

Ivkovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, üst üste 3 maç oynadıklarını belirterek, "Nizhny maçından sonra çok tecrübeli oyunculardan kurulu olan Gaziantep'e karşı oynadık. Maça 7-0 geride başladık. İlk periyodu izleyen birisi, iyi hazırlanmadığımızı düşünebilir ama bundan sonraki bölümde oyun iyi kontrol ettik" dedi.

"MENTAL OLARAK HAZIR OLMALIYIZ"
Maçta iniş çıkışlar yaşadıklarını anlatan Dusan Ivkovic, "Ancak sonra toparlandık. Önümüzde perşembe günü THY Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Mental olarak hazır olmalıyız. Hazırlıklarımıza, yarından itibaren, yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Sakat oyuncularımızın olmaması, beni mutlu ediyor. Bundan sonra takım olarak ivme yakalayıp yükselişe geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ZDOVC: AKILLI OYNAMADIK
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc ise Anadolu Efes'i tebrik ederek, "Şans elimizdeydi ama hücum anlamında yeteri kadar akıllı oynayamadık. Maçın önemli anlarında, gerekli hamleleri yapamadık. Bu benim takımdaki ana problemim. Takımı fiziksel anlamda kuvvetli oynamaya hazırlamamız gerekiyor. Öndeyken karşı takım geriden geldiğinde, avantajı elimizde tutamıyoruz. Bu bizim en büyük problemimiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...