Ya Konan yuvaya döndü!

Geçtiğimiz sezon sonunda 2009-2014 yılları arasında oynadğı Hannover'den ayrılarak Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına transfer olan Fildişi Sahili'nin milli futbolcusu Didier Ya Konan, aradan geçen 6 ayın ardından yeniden Hannover'e döndü.

NTV Spor 27.01.2015 - 15:45
Ya Konan yuvaya döndü!

Hüseyin Özkök - Hannover'den ayrılarak Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına transfer olan Fildişi Sahili'nin milli futbolcusu Didier Ya Konan, aradan geçen 6 ayın ardından yeniden Hannover'e döndü.

 "Yalnızca para mutlu etmiyor, yeninden evime döndüğüm için çok gururluyum" sözleriyle tekrar eski takımına dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten 30 yaşındaki hücum oyuncusu, Hannover ile sezon sonu opsiyonu içeren 6 aylık sözleşme imzaladı.

Hannover Teknik Direktörü Tayfun Korkut da yaptığı açıklamada "bu transfer onu çok iyi tanıdığımız için herhangi bir riziko içermiyor. Onunla birlikte hücumdaki alternatiflerimizi arttıracağız. Bir hücumcu olarak çok önemli özellikleri olan bir oyuncu. Ayrıca karakter ve insan olarak da şüpheye yer bırakmayacak bir kişi. Ancak diğer takım arkadaşlarıyla aynı frekansta olsa da giderilmesi gereken eksikleri var" dedi.

Ya Konan  152 resmi maça çıktığı Hannover'de 44 gol atıp 26 asist yaptı. Bundesliga'da ise 125 karşılaşmada 39 gol atarken 18 de asist yaptı. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da 27 kez forma giyen oyuncu 8 gole imza attı.

Sayfa Yükleniyor...