"Böyle olmasını beklemiyorduk"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 5-0 yenilen Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, bu sonucu beklemediklerini ve bazı oyunculardan beklediği performansı alamadığını söyledi. Çalımbay, kadrolarındaki oyuncuları kazanmak adına maçı kaybetmeyi göz aldığını da sözlerine ekledi.

NTV Spor 27.01.2015 - 20:00
"Böyle olmasını beklemiyorduk"
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç eksiği olan oyunculara görev verdiklerini belirterek, bu oyuncuların hala eksikliklerinin olduğunu gördüğünü söyledi.
     
Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir beklentilerinin olmadığını kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:
     
"Bizim transfer yasağımız var, oyuncu takviyesi yapamadık. Maç eksiği olan arkadaşlarımızdan yararlanmamız gerekiyordu. Bu arkadaşlarımızın gerçek gücü bu değil. Bu gruptaki ve Antalya'daki hazırlık maçlarımızı bahsettiğim oyuncularla oynadık. Bugün maalesef beklediğim şeyi alamadım bazı arkadaşlarımdan, sonuca da üzüldük. Biz skorun böyle büyük olmasını kesinlikle beklemiyorduk ama baktığımızda bariz hatalar yaptık. Başka bir şansımız yok, bu arkadaşlarımız çok iyi duruma gelmek zorundalar. Ben bugün maçı kaybetmeyi göze aldım. Çünkü bizim bu oyuncuları kazanmamız gerekiyordu."

Sayfa Yükleniyor...