"Ligde daha iyi konuma gelmek istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor'a 2-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

NTV Spor 28.01.2015 - 19:34
"Ligde daha iyi konuma gelmek istiyoruz"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde daha iyi konuma geldikleri zaman, kupada da daha ileriye gitmeyi arzuladıklarını daha önce dile getirdiğini hatırlattı.

Ancak bunu gerçekleştiremediklerini ifade eden Buruk, "İlk yarıda öne geçme şansımız oldu. Bu yönde birkaç pozisyon oluşturduk ama değerlendiremedik. Savunmadaki hatadan ilk golü yedik. Gol üretmeye çalışırken de ikinci golü yedik. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Buruk, hafta sonu ligde yine Medicana Sivasspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu kez daha iyi mücadele edip, galip gelmek istediklerini kaydetti.

Devre arası takıma katılan Ferhat Ayaz'ın ilk kez forma giydiğinin hatırlatılması üzerine Buruk, "Ferhat Ayaz, bildiğiniz gibi İsveç liginden aramıza katıldı. İsveç'te lig erken bittiği için hem onların hem bizim kamp çalışmalarına katıldı. Dolayısıyla parçalı bir kamp dönemini geride bıraktı. Antalya kampımız sırasında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle hazırlık maçlarında değerlendiremedik ama önümüzdeki dönemde hem kendi gücünü ortaya çıkarıp hem de ligimizi tanıdıkça daha verimli olacağına inanıyorum. Sonuç olarak bugünkü performansından genel olarak memnunum" dedi.

YALÇIN: GİDEBİLDİĞİMİZ KADAR GİDECEĞİZ
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilediklerini belirtti.

Alınan galibiyetin takıma moral verdiğini dile getiren Yalçın, "Son maça kalmadan işi bitirmek bizim için sevindirici. Fakat hem kupa hem lig insanı yoruyor. Bizim önceliğimiz her zaman lig ama kupada da gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Maça gelince ortada giden bir müsabaka izledik. İlk golü atan kazanacaktı ve biz attık kazandık. Dediğim gibi ligde iyi bir yerde değiliz. O yüzden her zaman önceliğimiz lig. Ancak bu gibi galibiyetler sporcularıma güven kazandırıyor" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...