Bakan Kılıç'tan iddialara yanıt!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bedensel Engelliler Federasyonu'nda yaşanan mali krize değindi. Federasyon'un ödenek yetersizliği iddialarına açıklık getiren bakan Kılıç, futboldaki yabancı kuralıyla ilgili görüşlerini de paylaştı.

NTV Spor 29.01.2015 - 13:19
Bakan Kılıç'tan iddialara yanıt!

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu'nda yaşanan mali kriz nedeniyle, tüm branşlardaki faaliyetlerini durdurma kararı almasının yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili TGRT Haber'e konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "2013 yılının faaliyetleri için Bedensel Engelliler Federasyonu'nun kullandığı maddi kaynak 4 milyon liraydı, 2014 yılında kullandığı kaynak 4.8 milyon lira. Dolayısıyla ben burada ödenekle alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Konunun detayıyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezondan itibaren uygulanacak yeni yabancı oyuncu kuralıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Kılıç, "Rekabeti artıracağını düşünüyorum. Geri dönüşümü hep beraber göreceğiz" dedi.
     
Kulüplerin mali yapılarını yakından takip ettiklerini ifade eden bakan Kılıç, kulüpler yasası ile ilgili çalışmaların ise sürdüğünü sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...