Mersin şeytanın bacağını kırmak istiyor

Mersin İdmanyurdu deplasman şanssızlığını Beşiktaş ile "yenmek" istiyor!

NTV Spor 30.01.2015 - 11:07
Mersin şeytanın bacağını kırmak istiyor

Mersin İdmanyurdu, 4. haftada Kardemir Karabükspor'u yenerek aldığı ilk deplasman galibiyetini, Beşiktaş maçıyla ikiye çıkarmak istiyor. Kırmızı lacivertli ekip, bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
     
Ligin 2. haftasında ilk deplasman maçına Kasımpaşa ile çıkan Mersin İdmanyurdu sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligin 4. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenmeyi başaran kırmızı lacivertliler, daha sonra 6. haftada Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu. Gaziantepspor deplasmanından da 1-0 yenilerek puan çıkaramayan Mersin ekibi, ligin 10. haftasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan aldı.
     
Daha sonraki maçlarında sırasıyla Torku Konyaspor'a 2-0, Galatasaray'a 3-2 ve Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Mersin İdmanyurdu, son olarak ligin 17. haftasında karşılaştığı İstanbul Başakşehir maçında ise 2-2 berabere kalarak deplasmanda galibiyete hasret kaldı.
     
Sakat oyuncuların çokluğu ve transfer yasağı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Mersin ekibi, Beşiktaş maçıyla yükselişe geçmek istiyor.
     
6 HAFTADIR KAZANAMIYOR
En son 11. haftada sahasındaki Sivasspor maçını kazanan güney ekibi, Torku Konyaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye mağlup oldu. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği ve İstanbul Başakşehir ile de berabere kaldı.     

17 haftada 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan Kırmızı lacivertliler, topladığı 23 puanla, ligin 8. sırasında bulunuyor.
     
Mersin İdmanyurdu, Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile 1 Şubat Pazar günü Ankara'da karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...