Yeni otomobil tanıtıldı!

Formula 1 takımlarından Ferrari, yeni otomobilini basına tanıttı. Ferrari yetkilileri, yeni sezon hedefi olarak 2 yarış galibiyeti hedefliyor.

NTV Spor 30.01.2015 - 16:37
Yeni otomobil tanıtıldı!

Formula 1'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Ferrari, dünya şampiyonu yeni pilotu Sebastian Vettel ve yeni otomobilleri ile geleceğe umutla bakıyor. Ancak yeni otomobilini basının karşısına çıkaran Ferrari yönetimi, kısa vadeli hedefler yapmıyor. Takımın hedefi, sezonu 2 yarış birinciliği ile noktalamak.

Redbull ile üst üste 4 kez dünya şampiyonu olan Vettel de, zamana ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Şampiyon pilot; "Çok fazla şey değişiyor. Doğru yoldayız ama uyum sağlamak zaman alacak. Bu sezon büyük beklentilere kapılmak yanlış olur" diye konuştu.

Ferrari, geçen sezonu yalnızca iki kez podyum görerek dördüncü sırada tamamlamıştı. Takım yönetiminin, kısa sürede zirveye yarışacak bir otomobil yaratamayacağı itirafı üzerine, İspanyol pilot Fernando Alonso, Ferrari'den ayrılmıştı. Ferrari yeni sezonda Sebastian Vettel ve Kimi Rakikonen ile başarı kovalayacak.

Sayfa Yükleniyor...