"Yavaş oynuyoruz"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yendikleri maçta galip gelmelerine rağmen takımının yavaş oynamasını eleştirdi.

NTV Spor 31.01.2015 - 16:52
"Yavaş oynuyoruz"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, ligin en fazla gol atan takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirterek, "İki takım da dengeli ve kontrollü oynadı. Maçın ritmi, temposu belki düşüktü ama topa hakimiyet fazlaydı. Kırmızı karttan sonra kazandık ama pas ritmini hızlandırmalıydık. Daha çabuk oynamamız lazım. Avrupa kupaları hedefine giderken, Bursaspor, Trabzonspor gibi Kasımpaşa da rakibimiz. Kasımpaşa'yla puan farkını açtık. Önemli bir dönemeci geçtik" dedi.

"KİMİN PENALTI KULLANACAĞI BELLİDİR"
Karşılaşmanın 77. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunda oyuncuları Semih Şentürk ile Jeremy Perbet'in tartışmasıyla ilgili gelen soruya Avcı, "Soyunma odasında bu olayı çözdüler. Kimin penaltı kullanacağı bellidir. Birinci penaltıcı Semih, o olmadığı zaman Perbet. Perbet de bir hücum oyuncusu olarak gol atmak istediği için ısrar etti. Şık durmadı ve saha dışından müdahale ettik. Penaltı atan oyuncuyu da sıkıntıya sokar bu durum. Biz bunu aramızda çözeriz" cevabını verdi.

"KIMIZI KARTLAR DOĞRU"
Yeni transferleri Senegalli futbolcu Stephane Badji'nin orta sahada fizik kalitesi yüksek bir oyuncu olduğunu aktaran Avcı, Kasımpaşalı Adem Büyük ve Tunay Torun'un kırmızı kartlarının doğru olduğunu da sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...