Bir iyi bir kötü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galip geldikleri Karabük maçı sonrası futbolcularının oyun temposunu eleştirdi, disiplinli futbollarını övdü. Kartal, Gökhan Gönül'ün sakatlığı sonrası oyuna girip, takımının gol yemesine neden olan Mehmet Topuz'a ise sahip çıktı.

NTV Spor 31.01.2015 - 21:17
Bir iyi bir kötü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Karabük maçı sonrası Lig TV'ye yaptıağı açıklamada futbolcularını hem eleştirdi hem de övdü.

"TEMPO KÖTÜ DİSİPLİN İYİ"
İkinci yarıya iyi başladıklarını ve maça bunu devam ettirmek amacıyla çıktıklarını belirten Kartal, "Topun hızını artırarak daha tempolu oynayabilirdik, bunu yapamadık ama disiplinli oynadık" dedi. Rakibe fazla pozisyon vermediklerini, kendilerinin ise 4-5 pozisyon bulup bunlardan ikisini değerlendirdiklerini söyleyen Kartal, oyuncularını tebrik etti.
 
Fenerbahçe'nin teknik patronu, Karabük'te 3 yıl aradan sonra galip geldiklerini de hatırlattı.
 
TOPUZ'A SAHİP ÇIKTI
Gökhan Gönül'ün sakatlanması ve onun yerine oyuna giren Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'nin yediği golde hata yapmasını da değerlendiren Kartal, "Normaldir çünkü yıllardır alışagelmiş bir düzen var. Birinin çıkması, onun yerine girenin ısınması, oyuna adapte olması zaman alıyor. Bir gol yedik, bunlar olan şeyler" diye konuştu.

İsmail Kartal, Gökhan Gönül'ün sakatlığı için ise "Önemli bir sakatlığı olduğunu sanmıyorum" dedi.
 
Sakatlıklardan da yakınan İsmail Kartal, "Son haftalarda darbelerden dolayı fazla sakatlanıyoruz" yorumunda bulundu.

KUYT'A ÇİFTE ÖNLEM
Bu arada İsmail Kartal, Kuyt'ı hem sakatlığı hem de sarı kartından dolayı koruma amaçlı oynatmadıklarını söyledi. Fenerbahçe ligde gelecek hafta Trabzonspor'u ağırlayacak.

Sayfa Yükleniyor...