Emenike kendini yorumladı...

3 ay aradan sonra gol orucunu Karabük karşısında bozan Emenike, istikrarsız performansıyla ilgili olarak ise "Ben hep aynı Emenike'ydim" diye konuştu.

NTV Spor 31.01.2015 - 21:40
Emenike kendini yorumladı...

Fenerbahçe'nin en büyük gol ümidi olan ancak 17 maçta rakip fileleri sadece 2 kez sarsabilen Emenike, orucuna Karabük'te son verdi. 90 gün sonra gol atan Nijeryalı yıldız, istikrarsız performansını "Ben aslında hep aynı Emenike'ydim" diye yorumladı.

"BEN HEP AYNI EMENIKE'YDİM"
Emenike eskiden çok gol atıyor olmasına rağmen son dönemde yaşadığı sıkıntılar ve bu hafta gol orucunu bozmasıyla ilgili olarak "Aslında ben hiç değişmedim, hep aynı Emenike'ydim" yorumunda bulundu. "Siz elinizden geleni yaparsınız, çok çalışırsınız ama harşey kötü gibi görünür. Futbol garip bir oyundur, bu futbolun doğaszında var" diyen Nijeryalı oyuncu, yapılması gereken tek şeyin çalışmaları artırarak devam ettirmek olduğunu vurguladı. Emenike sözlerini bir kez daha "Ben aslında hep aynı Emenike'ydim" diyerek noktaladı.
 
"PAS İÇİN ÇOK ÇABALIYORLAR"

Emenike, istediği tarzda pas alamadığı yönündeki eleştiriler hakkında ise takım arkadaşlarına sahip çıktı. "Biz takım halinde çok çalışıyoruz" diyen golcü oyuncu, tüm arkadaşlarının takım halinde kendisine istediği topları atabilmek için çok çabaladığını vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...