Costa kendini savundu!

Chelsea-Liverpool maçında Emre Can'a yaptığı hareket nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından üç maç men cezası verilen Diego Costa, kendini savundu: Melek değilim değişmeyeceğim.

NTV Spor 01.02.2015 - 13:39
Costa kendini savundu!

Oyundaki fiziksel sitilinde herhangi bir değişiklik yapmayacağını söyleyen Diego Costa, "Melek değilim ve bu tarzım değişmeyecek. Sadaha da oyuncuları sakatlamak için mücadele etmiyorum" diye konuştu. Lig Kupası'nda Liverpool'u, uzatmalarda Ivanovic'in attığı golle 1-0 yenen Chelsea'nin golcüsü, "Eve rahatça gittim ve uyudum; çünkü yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Daily Telegraph'a verdiği röportajda, televizyon görüntülerine bakılarak kendisine verilen cezayı da haklı bullduğunu kaydeden Brezilya asıllı İspanyol oyuncu, "Tekrar izlediğimde ceza gerektirdiğini gördüm. Bunu kabul edebilirim. Ancak üzgünüm; çünkü oynayamayacağım ve takıma yardımcı olamayacağım" ifadelerini kullandı.

Melek olmadığını da savunan Costa, "Melek olduğumu söylemiyorum. Melek değilim. Bunu siz de görebilirsiniz. Ancak her zaman aynı tarz oynayacağım ve bu benim tarzım. Bu benim aileme yardım yöntemim. Ekmeğimi böyle kazanıyorum. Bu takım ve taraftarlar için bunu yapmam gerek. Sahada kendime dönüyorum ve gerçekten kazanmak istiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...