Hamzaoğlu: "Telafi edeceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'un kazanmayı daha çok hakeden taraf olduğunu söyledi.

NTV Spor 01.02.2015 - 22:37
Hamzaoğlu: "Telafi edeceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçı yorumlarken, “Bizim için güzel bir oyun oldu. Her iki takım oyuncularını da kutlamak lazım. Maçı kazanmak istiyorduk ancak bir puanla ayrıldık. Belki de Bursaspor kazanmayı bizden daha çok hak etti diye düşünüyorum. 2-1 geri düştük ancak yine de kazandığımız bir puan var. Bursaspor gerçekten iyi bir takım. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnancımızda kayıp yok. İnşallah bundan sonra bunları telafi edeceğiz” dedi.

Volkan Şen'in kırmızı kart görmesinden sonra gidip Bursasporlu oyuncuyu teselli etmesiyle ilgili olarak da Hamza Hamzaoğlu, “Volkan milli takımdan bizim oyuncumuz. Olmasa da yine teselli ederim. Gol yememe isteğinden dolayı refleks yaptı. Ben de üzülmesin diye gidip teselli ettim. Futbolun içinde olan şeyler”diye konuştu.

Galatasaray'a bir puanı getiren penaltı vuruşunu Emre Çolak'ın kullandığının hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, “Kenardan penaltıyı wesley'in atmasını istedim ki penaltcımız o. O atmak istemedi, Emre de istekliydi ben de onun atmasında bir sakınca görmedim. Zaten Wesley'den sonra zaten penaltıcı olarak Emre gelir” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...