Barcelona’dan süper dönüş

NTV Spor Smart HD’den naklen yayınlanan maçta Katalan ekibi iki kez geriye düştüğü Villarreal’i 3-2 yendi

NTV Spor 02.02.2015 - 00:05
Barcelona’dan süper dönüş

İspanya Ligi'nde Barcelona, Villarreal'i 3-2 yenerek rakibine ligde 11 maç aradan sonra ilk mağlubiyetini yaşattı. Katalanlar, art arda dördüncü galibiyetini elde etti

30'da Villarreal deplasmanda öne geçti. Mascherano'nun uzaklaştırmaya çalıştığı topa Mario vurdu. Real Madrid'den kiralık olarak Villarreal'den Cheryshev'in dokunduğu meşin yuvarlak kaleci Bravo'nun uzanamayacağı köşeye gitti.

45'te Rafinha'nın kaleci Sergio Asenjo'dan dönen vuruşunu tamamlayan Neymar, Barcelona'nın soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitmesini sağladı.

52'de Villarreal bir kez daha üstünlüğü ele aldı. Pique'nin orta sahada kaptırdığı topu alan Giovani Dos Santos sağ kanattan ok gibi fırladı. Meksikalı futbolcu içe kat edip önce Pique ardından Bravo'yu yere yatırdı. Ortaya çıkarttığı topu Vietto bomboş durumda ağlara gönderdi.

54'te Luis Suarez soldan ceza sahasına girip topu Messi'ye çıkarttı. Arjantinli futbolcunun savunmadan dönen vuruşunu Rafinha sert bir şutla filelerle buluşturdu ve skor 2-2 oldu.

55'te Lionel Messi, sağ ayağının içiyle ceza sahası yayının üzerinden topu köşeye gönderdi ve Barcelona'yı 3-2 üstünlüğe taşıdı. Arjantinli futbolcu Barcelona'da son 342 resmi maçında 342 gole ulaştı.

Bu sonuçla Barcelona, art arda 4. galibiyetini alarak bir maçı eksik lider Real Madrid'i bir puan geriden izlemeyi sürdürdü.

Villarreal ise 11 maç aradan sonra ilk yenilgisini alırken haftayı 38 puanla 6. sırada tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...