Samsunspor'da 2 imza!

Samsunspor, transfer döneminin son gününde golcü futbolcu Eren Tozlu ve Bulgar futbolcu Galin Ivanov'u renklerine bağladı.

NTV Spor 02.02.2015 - 18:29
Samsunspor'da 2 imza!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer dönemin son gününde golcü futbolcu Eren Tozlu ve Bulgar futbolcu Galin Ivanov'u kadrosuna kattı.

Samsunspor Sportif Direktörü Çoşkun Zeren, takımı güçlendirme adına yürütülen çalışmaları 2 futbolcu daha transfer ederek bitirdiklerini söyledi.

Devre arasında Sefa Aksoy, Chikeluba Ofoedu ve Sezer Özmen'i takıma kattıklarını hatırlatan Zeren, "Teknik direktörümüz Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda forvet ve orta saha mevkilerine oyuncu arıyorduk. Mersin İdman Yurdu'ndan daha önce anlaştığımız Eren Tozlu ile 1 yıl opsiyonlu yarım sezon anlaşmaya vardık. Bu futbolcuyla resmi sözleşmeyi bugün imzaladık. Ardından, bir süredir görüştüğümüz Azerbaycan'ın Khazar Lankaran takımında forma giyen Bulgar futbolcu Galin Ivanov'u Samsun'a davet ettik. Bu futbolcuyla da anlaştık ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Takımın takviyelerle daha güçlü hale geldiğine işaret eden Zeren, "Bundan sonra Süper Lig hedefimiz doğrultusunda futbolcularımız, teknik yönetimimiz ve yönetim kurulu birlik içinde çalışacağız. Umarım hedefimizi gerçekleştiririz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...