"Maçın adaleti yok"

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Maçın adaleti yok, 4-0 bitecek maç 1-1 bitti" dedi.

NTV Spor 04.02.2015 - 20:18
"Maçın adaleti yok"

Altın, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, futbol adına oyuncuların muhteşem bir sunum yaptığını ve hepsini kutladığını söyledi.

Kupa maçlarının tamamında genç oyunculara şans tanıdığını belirten Altın, "Bu oyuncular Samsunspor'un temeli, geleceğidir. Maçtan önce bazı kişiler gençlerle sahaya çıkılmaması için kamuoyu oluşturmaya çalıştı. Bu formayı onur ve gururla yıllarca taşıyabilecek evlatlarımız ve yavrularımızdır. Ben onlara öz güveni veriyorum. Bunlar Türk futboluna damgasını vuracaklar. Sonuna kadar bu oyunculara güveneceğim. Ben çok daha genç oyuncuları 'A' takıma alacağım. 15 yaşında olsun fark etmez" diye konuştu.

Oyuncularının tecrübesizlikten dolayı pozisyonlardan yararlanamadığını ifade eden Altın, "Maçın adaleti yok, 4-0 bitecek maç 1-1 bitti. Zaten bize 1-0 da yetmiyordu, riskleri de aldık. Oyuncularım çok iyi pozisyonlara girdi, tecrübesizliklerinden kaçırdılar ama gelecek adına muhteşem oyuncular kazandım" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...