"Üçüncü çeyrekte yüzümüzü gösterdik"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde TOFAŞ'ı 89-76 yendikleri maçta üçüncü çeyrekteki performanslarıyla sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

NTV Spor 09.02.2015 - 22:09
"Üçüncü çeyrekte yüzümüzü gösterdik"

Ivkovic, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, savunmada iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatarak, "Üçüncü çeyrekte gerçek yüzümüzü göstererek kazandık. İlk yarıda, kendimize yakışan seviyede değildik. Takım, bugün tüm oyuncularla oynadı. Belki de bu yüzden fazla top kaybı yaptık. Birkan Batuk, 6 ay sonra sahalara döndü. Onun için en iyisini diliyorum" değerlendirmesini yaptı.
     
Anadolu Efes oyuncusu Birkan Batuk da uzun ve zorlu bir süreçten geçtiğini, yaşadığı sıkıntıyı çok çalışarak atlattığını kaydetti. İki haftadır takımla çalıştığını bildiren Birkan, "Formumu yakalamak için özel antrenmanlar yapıyorum. Sahaya girdiğimde çok heyecanlandım. Basketbolu çok özlemişim" dedi.

TOFAŞ Başantrenörü Ilias Zouros ise Anadolu Efes'in ritim yakalamasına izin verdiklerini, bunun sonucunda da maçı kaybettiklerini ifade etti.

Lacivert-beyazlı ekibi "Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi" olarak tanımlayan Zouros, "3. çeyrekte konsantrasyonumuzu kaybettik. Maç boyunca böyle iyi bir takıma ritmini bulacak şans verirseniz, yenilirsiniz. Çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde çok maç var. Bizim için her maç son maçmış gibi. Önümüzdeki Fenerbahçe Ülker maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...