Ordu, Hüseyin Özcan'la imzaladı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, istifa eden teknik direktör Ziya Doğan'ın ardından teknik direktör Hüseyin Özcan ile resmi sözleşme imzaladı.

NTV Spor 10.02.2015 - 17:23
Ordu, Hüseyin Özcan'la imzaladı!
Orduspor'un Durugöl Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Özcan, resmi sözleşme imzaladıklarını belirterek, çocukluk hayali Orduspor'a teknik direktör olarak gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     
Mor-beyazlı kulübe başarılı olmak için geldiğini ifade eden Özcan, "Bu anlaşma benim için son derece önemli ve anlamlı oldu" dedi.
     
Bundan sonra Orduspor'un başarısı için çaba harcayacağını kaydeden Özcan, "Bana ve ekibime güvenen başkanımız başta olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     
Çok önemli ve zorlu bir süreçte Orduspor'un başına geçtiğini vurgulayan Özcan, "Böylesine kritik bir süreçte Orduspor'da görev almak benim adıma son derece önemli. Böyle zor bir süreçte bu görevin taşıyıcısı ve mimarı olmak, bu göreve layık görülmek benim için son derece kıymetli" ifadesini kullandı.
     
ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Özcan, "Çocukken Orduspor'da forma giymeyi çok istemiştim ancak bu bana nasip olmamıştı. Burada oynayan eski futbolcuların hepsini tanıyorum. Hepsi ağabeyim ve tanıdığım insanlar. Şimdi bu takıma, çocukluk hayalim olan bir takıma teknik direktör olarak gelmek ayrı bir heyecan ve gurur verici. Bunu ömrüm boyunca hiç unutmayacağım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...