"Artık rakip önemli değil"

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldıkları için mutlu olduklarını artık karşılaşacakları rakibin önemli olmadığını söyledi.

NTV Spor 12.02.2015 - 20:20
"Artık rakip önemli değil"

Türkiye Kupası son 16 turunda Eskişehirspor'u ağırlayan Gençlerbirliği sahadan 3-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Gençlerbirliği yardımcı antrenörü Naci Şensoy, artık son sekiz takım arasına kaldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bundan sonra rakip seçmek hiç önemli değil. 3 hafta öncesine kadar ligde devreyi kapatmıştık. Aynı paralelde kupada da çok iyi gidiyorduk. Ancak ikinci yarıda ligde aldığımız sonuçlar istediğimiz gibi olmadı. Eskişehirspor'a karşı oynadığımız futbol, bir krizde olmadığımızı kanıtladı. Sadece iyi sonuçlar alamıyorduk, sakat futbolcularımız vardı. Artık son sekizdeyiz rakip seçmek hiç önemli değil. Artık amacımız ligde de kupadaki performansımızı yükseltmek. Bu özgüven umarım ligde yine Eskişehirspor'a karşı oynayacağımız maça yansır. Yine ligde ve kupada art arda Konyaspor ile karşılaşmıştık. 5 gün arayla oynadığımız iki karşılaşmada da rakibimiz yenmiştik. Umarım yine öyle olur."

Sayfa Yükleniyor...