"Biz atamadık, rakibimiz attı ve kazandı"

PTT 1. Lig'de sahasında Orduspor'a 2-1 yenilen Antalyaspor'da, teknik direktör Hami Mandıralı, "Şampiyonluğa gittiğimiz yolda bir darbe daha yedik" dedi.

NTV Spor 14.02.2015 - 21:44
"Biz atamadık, rakibimiz attı ve kazandı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, Orduspor'u tebrik ettiğini belirterek, genç bir kadro ile savaşarak, mücadele ederek sahalarında kendilerini yendiklerini söyledi.
     
"Şampiyonluğa gittiğimiz yolda bir darbe daha yedik" diyen Mandıralı, "İlk defa yenilmedik. Sonuçta futbol bu. Yeniliyoruz, sonra en kritik zamanda gidip deplasmanda yeniyoruz. Bizim de çok pozisyonumuz var. Biz atamadık, rakibimiz attı ve kazandı" ifadelerini kullandı.
     
ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan da karşılaşma öncesinde "değil favori gösterilmeyi, şans bile tanınmadığını" belirtti.
     
Özcan, Orduspor'un kendi içinde çok büyük, ciddi mücadeleler verdiğinin altını çizerek, şöyle konuştu:
     
"Bugün yeniden doğuşumuzun birinci adımını attık. Orduspor kendi öz kaynağına yönelerek Türkiye'de yeni bir adım atmıştır. Bu adımı büyütüp, geliştirip hem Orduspor için hem de Türk futbolu için önemli işler başaracağız. Bugün sadece bir müsabaka kazandık. Önümüzde kalan 14 müsabakada da bu mücadeleyi ve aynı özveriyi sahaya yansıtacağız. Ligin sonunda ne olur bilemiyorum."
     
Hem deneyim hem de bireysel anlamda çok kaliteli bir kadroya karşı mücadele ettiklerini dile getiren Özcan, futbolcularının ilk yarıda oyunda dengeyi kuramadığını belirtti.
     
Özcan, ikinci yarıda çok şeyin değiştiğini kaydederek, "1-0 geriye düştüğümüz maçta, Antalyaspor gibi çok önemli bir takım karşısında 2-1 öne geçerek kazanmanın son derece kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bugün yalnızca bir maç kazandık. Bundan sonraki maçlarda da amacımız yine kazanmak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...