"Çok değerli bir galibiyet aldık"

Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Çok değerli bir galibiyet aldık" dedi.

NTV Spor 15.02.2015 - 23:01
"Çok değerli bir galibiyet aldık"
Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı dileyerek, oyuncuların ve taraftarların karşılaşmadan önceki organizasyonunun çok güzel olduğunu söyledi.
     
Tekrar görev yapmaya başlayan hakem Mehmet Keseratar'ın sahalara dönmesinin çok sevindirici olduğunu kaydeden Sarıca, "Çok değerli bir galibiyet aldık. Oynadığımız basketbolun hakkını verecek şekilde üst sıralara iddiamız devam ediyor. Üst sıralardaki takımlar arasında puan farkları çok az. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kendi doğrularımızı ortaya koyduğumuz müddetçe de bunu sağlayabiliriz. Üçüncü periyotta dış atışlardan çok sayı yedik. Son periyotta adam değiştirmeli 'zone' ağırlıklı savunma uyguladık. Bunun sonuçlarını daha önce de almıştık. Krstic'i oyunda tutmadık, oradan çok sayı bulduk ve galibiyet aldık" dedi.
 
Pınar Karşıyakalı basketbolcu Cemal Nalga da çok iyi mücadele ortaya koyarak galibiyet serisini devam ettirdiklerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...