Tokat krizi sürüyor!

Galatasaray Liv Hospital'da yaşanan tokat krizinin yankıları sürüyor. Ergin Ataman'ın kendisine tokat attığını söyleyen Göktürk Ural, "Ataman'ın yaptıkları karşısındaki şaşkınlığım sürüyor" dedi.

NTV Spor 16.02.2015 - 11:06
Tokat krizi sürüyor!

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın soyunma odasında tokat attığı Göktürk Ural, 360'da yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.

Soyunma odasında Ergin Ataman'ın kendisine tokat attığı sırada kimsenin deneyimli çalıştırıcıyı durdurmaya çalışmadığını anlatan Göktürk Ural, "Hiç kimse bir şey demedi. Ben de haksız duruma düşmemek için ses çıkarmadım. Kendimi zor tuttum. İki tane tokat attı. Direkt yüzüme vurdu. Hiç beklemiyordum. Vurduktan sonra şoke oldum. Ertesi gün bile yaşananlara inanamadım." dedi.

Takım arkadaşlarının sessiz kalmasından yakınan genç oyuncu, "Kimsenin bu duruma tepki vermemesini ben de anlamadım. Buna çok şaşırdım. Benim, takımda öyle bir vasfım yok. Ben 2-3 dakika oynuyorum. Elimden geleni de yapıyorum. Bu olay devre arası yaşandı. İkinci yarı sahaya çıktım." diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, yaşananlarla ilgili bir açıklama yapacağını duyurdu.

Sayfa Yükleniyor...