BGD, F.Bahçe’li Kübra’yı kaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nin yenilgi almayan tek takımı Basketbolu Geliştirenler Derneği, Fenerbahçe’li Kübra Ekşi’yi transfer etti.

NTV Spor 16.02.2015 - 14:47
BGD, F.Bahçe’li Kübra’yı kaptı

Transferin son gününde sezonun flaş takımı BGD'ye transfer olan Kübra Ekşi, Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk yaşadı ve 80 kez  Milli Basketbol Takımlarımızın formasını giydi.

BGD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Baydar, “Kübra Ekşi gibi çok kaliteli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Kendisini transfer etmek isteyen birçok takım vardı. Kübra Ekşi'nin şampiyonluk yarışında bize büyük katkı vereceğini düşünüyorum. Bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.  Kübra Ekşi ise duygularını şöyle açıkladı, “Şampiyonluğa oynayan ve bütün maçlarını kazanan BDG'nin bir parçası olmaktan son derece mutluyum. BGD'nin basketbolun yükselen değerlerinden birisi olduğu tartışılmaz. Erdal Yeğin hocam ile uzun yıllar çalıştık. Buraya gelmem için bana büyük cesaret verdi. Zaten BGD'nin birinci lig kapasitesinde çok kaliteli bir kadrosu bulunuyor. Ben de elimden geldiğince, takım arkadaşlarıma katkı vermeye çalışacağım. Türk Basketboluna büyük emek veren BGD Başkanı Işık Eyigüngör'e bu oluşuma destek verdiği için teşekkür ederim.”

KİRALIK GÖNDERİLDİ
Fenerbahçe, oyuncusu Kübra Siyahdemir Ekşi'yi kiralık olarak gönderdi.
     
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 28 yaşındaki Kübra Siyahdemir Ekşi, sezon sonuna kadar Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Basketbolu Geliştirenler Derneği'ne kiralandı.

Sayfa Yükleniyor...