"Onur mücadelesi yaptık"

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu son hafta maçında Polonya'nın Wisla Can-Pack ekibini 63-45 yenerek, ikinci tura çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

NTV Spor 18.02.2015 - 23:40
"Onur mücadelesi yaptık"

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Memnun, Avrupa Ligi'nde sezona kötü başladıklarını ve ilk 5 maçlarını kaybettiklerini anımsatarak, "Bunun dışında bir sürü sıkıntı oldu. Yaşadığımız bütün sıkıntılara rağmen onur mücadelesi yaptık ve gruptan çıkmayı başardık" dedi.

Türkiye'de Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan tek takım olduklarını vurgulayan Memnun, "Buna layık bir şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz. Umut ediyorum herkes daha çok destek verir. Biz sonuna kadar gitmek istiyoruz, potansiyelimiz de var. Çok onurlu oyuncularımız var. Burada yaratmaya çalıştığımız kültürü özümseyen oyuncularımız var. Şu anda yarışın içindeyiz, artık her şey sıfırdan başlıyor. Her takımı yenebilecek gücümüz olduğunu gösterdik. Bu akşam rakibimiz belli olacak, biz de ona göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ekrem Memnun, Wisla Can-Pack ile oynadıkları maçı özellikle ikinci yarısında yaptıkları etkili mücadeleyle kazandıklarını ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...