Terry kalmak istiyor!

Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek John Terry, kulüp için önemli bir oyuncu olduğunu ve gösterdiği performansla takımda kalmayı hak ettiğini söyledi. 34 yaşındaki yıldız, sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılacağına inandığını ifade etti.

NTV Spor 19.02.2015 - 11:52
Terry kalmak istiyor!

Kariyeri boyunca Chelsea forması giyen John Terry'nin kontratı sezon sonunda bitiyor. Chelsea yönetimi ise 34 yaşındaki yıldızın sözleşmesini hala uzatmadı. Bu durum Terry'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde haberleri beraberinde getirse de, terry endişeli değil.

Chelsea, kulüp politikası gereğince 30 yaşının üstündeki oyuncularıyla yalnızca 1 senelik sözleşme imzalıyor. Kulübün bu konudaki duruşunu bildiğini söyleyen Terry, "Sözleşmem konusunda henüz resmi bir görüşme yapmadık ama Chelsea için önemli bir oyuncu olduğumu biliyorum. Gösterdiğim performans herkesi memnun ediyor. Ben de buradan ayrılmak istemiyorum. Sezon sonunda sözleşmemin uzatılacağına inanıyorum. Devamını benim performansım belirleyecek" diye konuştu.

Chelsea menajeri Jose Mourinho da daha önce yaptığı bir açıklamada "İngiliz futbolunun en iyi savunma oyuncusu" ifadeleriyle tanımladığı Terry için sözleşmenin bir formalite olduğunu söylemişti.

Sayfa Yükleniyor...