Hatayspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor - Başakşehir maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

Trendyol Süper Lig’de heyecan Hatayspor- Başakşehir mücadelesiyle devam ediyor. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede Başakşehir rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Mersin Stadı’ndaki karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.Hatayspor, Başakşehir mücadelesiyle birlikte 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele ediyor. Peki Hatayspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 11:01
Son Güncelleme: 27.04.2024 - 11:01
Hatayspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor - Başakşehir maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

’de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından başında Hatayspor - Başakşehir mücadelesi geldi. Düşme hattından çıkmak isteyen Hatayspor, Başakşehir maçıyla birlikte yükselişe geçmeyi hedefliyor. Hatayspor - Başakşehir maçı Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Hatayspor’da kritik mücadele öncesinde gözler Carlos Strandberg, Dele - Bashiru, Rigoberto Rivas gibi oyuncuların performansına çevrildi. Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir ise son olarak Rizespor’u 2-0 mağlup ederek 3 puana ulaşmıştı. Peki Hatayspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Hatayspor - Başakşehir maçına ilişkin son bilgiler…

?

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Başakşehir’i ağırlıyor. Hatayspor - Başakşehir mücadelesi 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HATAYSPOR SON DURUM

Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Hatayspor geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Hatayspor topladığı 33 puanla 18. sırada yer alıyor.

BAŞAKŞEHİR SON DURUM

Başakşehir ligde ilk 4 takım arasına girebilmek için mücadele ediyor. Turuncu-lacivertliler, geride kalan haftalarda oynadığı 33 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı.

Haftaya topladığı 49 puanla 5. sırada giren Başakşehir toplamda rakip fileleri 44 kez sarsarken kalesinde 38 gole engel olamadı. Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Başakşehir son olarak ligde puan sıralamasında en yakın takipçisi olan Rizespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Sayfa Yükleniyor...